Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (3.99 secunde)
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. ... Spatarul Preda, a patruns in intersectie la culoarea rosie a semaforului electric, iar dupa ce a evitat coliziunea cu un autoturism, a intrat in partea frontala a unui alt autoturism, marca Renault, condus de Z.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, M. ... Robert de 40 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta pe trecerea pentru pietoni.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 04.00, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 27.11.2011, in jurul orei 23.30, M. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Icoanei, care circula la culoarea verde a semaforului electric. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier. ... Politistii de la Rutiera au intocmit in acest caz dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
google-analytics.com